شمال نیوز: وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی با اهدا لوح سپاس ، از فعالیت های دکتر ابراهیم میکانیکی رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل و مدیر دفتر کار آفرینی دانشگاه در راستای ایجاد اشتغال و کار آفرینی تجلیل کرد .
به گزارش خبرنگار شمال نیوز در بابل: مقام وزارت در این لوح ، ضمن قدردانی از اجرای صحیح سند اشتغال و کار آفرینی در سال 1390 در دانشگاه علوم پزشکی بابل ، اظهار امیدواری نمودند در سال 91 نیز با استفاده از تجارب گذشته ، این دانشگاه در ردیف دانشگاه های برتر با رویکرد اشتغال و کار آفرینی قرار گیرد .
قدوسی افزود: در سال 90 این دانشگاه موفق شدبیش از میزان تعهد ایجاد اشتغال کند در بخش دولتی و خصوصی با تلاش مجدانه مسئولین و برنامه های توسعه ای دانشگاه ،توانست به تعداد 363نفر اشتغال ایجاد نموده وجذب نیرونمایدکه از این مقدار به تعداد 237 نفر در سامانه رصد ثبت گردیدوچیزی حدود12/295درصدتحقق یافته است.
شایان ذکر است اشتغال ایجاد شده دانشگاه در بخش خصوصی ودولتی ازمجموع نیروهای استخدامی ،طرحی وضریب کاوقراردادی و....در سال نود بوده است.
وی درپایان اظهارامیدواری کرد بخواست خدا درسال جاری بتوانیم مضاعف همه دست اندرکاران یکصدوهشتاد نفر اشتغال در بخش دولتی وخصوصی تحت پوشش دانشگاه ایجاد کنیم.